Samtalsterapi

Gestaltterapin är en humanistisk psykoterapiform som vilar på existentiell grund, och som ser relationen och dialogen som läkande i sig.

Gestalt betyder helhet och terapin bygger på en stark tro på det meningsfulla att se till hela människan; kropp, känslor, själ och tankar. Mötet, kontakten, upplevelsen av situationen här och nu, medvetenhet och ansvar är de centrala hörnstenarna i terapin.

Mötet mellan terapeut och klient är ett proffessionellt och mellanmänskligt möte mellan två personer som delar erfarenheten av att vara en människa i världen. 

Hur går det till?

Sessionerna varar ca 60 min.Tanken är att du i samspel med terapeuten kan se mönster i ditt beteende och att du får stöd i att acceptera dig själv på djupet.

Kanske kämpar du med depression, ångest, oro, beslutsvånda, scenskräck, överdriven självkritik, konflikträdsla, blyghet, relationsproblem, skam, livskriser etc, som något som ska bort. Första steget till förändring är medvetenhet och acceptans.

-

Om mig

Förutom med Gestaltterapi arbetar jag med teater som skådespelare och regissör.

Jag är utbildad på Gestalt Institute of Scandinavia och är auktoriserad genom SAG (Svenska Auktoriserade Gestaltterapeuter). Jag går regelbundet i handledning och arbetar på både svenska och engelska.

Jag har min mottagning i ett avgränsat rum i mitt hem i Malmö.

Om du har några frågor eller vill boka in ett första möte, är du varmt välkommen att kontakta mig.

Läs mer om gestaltterapi

www.gestaltterapeuterna.se

www.gestaltakademin.se

www.gestaltinformation.se

Aktuella seminarium och kurser

Besök Co-act på Facebook för mer information!

SPECT Scenkonst